Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ (МКІП) СТВОРИЛО ЦИФРОВУ МАПУ ПОДІЙ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 05.08.2021 10:18
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

До Дня Незалежності в Україні відбудеться понад 300 заходів. Щоб кожен українець мав доступ до інформації про усі святкові події, Міністерство культури та інформаційної політики спільно з глобальною поштовою-логістичною групою компаній Meest створили Цифрову мапу подій

Завдяки цій платформі кожен українець зможе знайти подію на свій смак з будь-якого куточку України та відсвяткувати спільне свято Незалежності разом з усією країною.

«Для того, щоб структурувати той масштаб заходів, які проводитимуться до 30-річчя Незалежності, МКІП було створено Цифрову мапу подій. Адже щоб з кількох сотень заходів, які ми реалізуватимемо з облдержадміністраціями, обрати собі декілька до вподоби – треба дійсно мати витримку. Саме мапа подій і спрощує цю задачу: збираючи інформацію про кожен з них в одному місці», – прокоментував Олександр ТКАЧЕНКО, Міністр культури та інформаційної політики України.

Цифрова мапа подій – це національна єдина платформа, що висвітлюватиме події, які присвячені 30-й річниці Незалежності. Проєкт охоплює всі області України. МКІП спільно з обласними державними адміністраціями проведе понад 300 заходів в рамках святкування та відзначення Незалежності України. На Цифровій мапі кожна область має свою унікальну квітку-символ, натиснувши на яку користувачі зможуть побачити події до дня Незалежності.

На Цифровій мапі подій в інтерактивному форматі відображатиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію. Мапа також містить зручний функціонал пошуку за локацією та датою і посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси.

Завдяки Цифровій мапі користувач матиме змогу переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та зможе спланувати відвідання.

Переглянути події до Дня Незалежності України можна за посиланням: https://ukraine30.mkip.gov.ua

За матеріалами Міністерства культури та інформаційної політики України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь