Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРО ГРОМАДЯН НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ: УКРАЇНА – НАШ ДІМ, ПРОСТО ЗАРАЗ ТИМЧАСОВО ЖИВЕМО В РІЗНИХ КІМНАТАХ

Дата: 06.08.2021 10:21
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

Україна ніколи не відмовиться від громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, і дуже важливо, щоб вони отримували об’єктивну інформацію про ситуацію в нашій країні. Про це сказав Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ в інтерв’ю телеканалу «Дом»

«Якщо ми хочемо повернути Донбас, я завжди казав, що території дуже важливі, але передусім – (повернути. – Ред.) людей. Тому що людям там важко вистояти проти інформаційних атак та складного життя й залишитися в голові, в душі та в серці українцем. Тому що люди мають виживати, мають годувати дітей», – зазначив Глава держави.

Президент переконаний, що мешканці окупованих територій не повинні погоджуватися та примирятися з ситуацією, у якій вони опинилися. Попри всі труднощі та небезпеку вони не повинні забувати Україну й мають розповідати своїм дітям правду про нашу країну, адже інформаційна перемога сильніша «від будь-яких куль».

«День Незалежності (України. – Ред.) – так, святкувати. Може, негучно, не вивішуючи прапор на балконі, бо можуть прийти та вбити. Не треба – бережіть своє життя. Але дітям треба говорити, хто вони. Хоча в окупованих школах їм тимчасово викладають абсолютну дурницю», – сказав Володимир Зеленський.

А для того щоб жителі тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму мали об’єктивну інформацію про Україну й знали, що на них тут чекають, наша держава запустила телеканал «Дом», який здійснює мовлення російською як на тимчасово окуповані території, так і на підконтрольні. Адже його мовлення також виступає каналом зв’язку для внутрішньо переміщених осіб з їхнім домом, який вони були змушені залишити.

«Це питання не про фінанси – питання про наші цінності. Це – реально наш дім. Наш дім – Україна. І ми мовимо туди й говоримо: ми з вами живемо в одному домі. Зараз тимчасово – у різних кімнатах. Ми всі під одним дахом», – зазначив Президент.

За матеріалами: https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pro-gromadyan-na-okupovanih-teritoriyah-69985


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь