Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Підписано протокол про наміри спільної реалізації проекту поводження з відходами у громадах

Дата: 17.08.2021 21:19
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

     17 серпня 2021 року сільський голова Віктор БОРОШНЄВ разом з головою Конотопської райдержадміністрації, керівництвом Конотопської та Буринської міських рад, Дубов’язівської селищної та Попівської сільських рад

підписав протокол про наміри спільної реалізації проекту поводження з відходами у громадах.  Підписання цього протоколу відбулося в адмінприміщенні Конотопської міської ради.

     Партнери, на основі спільних інтересів та усвідомлюючи важливість питання управління відходами у громадах, захисту навколишнього природнього середовища та здоров’я людини від негативного впливу відходів, вирішили об’єднати організаційні, матеріальні, технічні, кадрові можливості для здійснення співпраці у частині реалізації спільного проєкту поводження з відходами у громадах.

   Конотопський міський голова Артем СЕМЕНІХІН детально розповів про можливості, що відкриваються партнерам після підписання відповідного Протоколу, а також зазначив, що на сьогодні м.Конотоп єдине місто в Україні, яке бере участь у пілотному проєкті з модифікації системи поводження з відходами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь