Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Привітання сільського голови з Днем пасічника та яблучним Спасом

Дата: 19.08.2021 09:04
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Шановні пасічники громади!

         Сьогодні, 19 серпня, в Україні відзначають День пасічника. ще традиційно в цей день православні віруючі святкують велике релігійне свято – Преображення Господнє або Спас, одне з найбільших хліборобських свят. Його також називають святом врожаю. Кожен селянин вважав за святий обов’язок віднести до церкви на посвяту овочі, фрукти, хліб, мед у стільниках. А щоб на кожному святковому столі був духмяний мед, ви працюєте наполегливо і самовіддано, з великою любов’ю до природи протягом усього року. Ми всі з великою вдячністю і повагою ставимося до працівників бджільницької галузі нашоїї громади, до вашої нелегкої кропіткої праці. Ви, шановні пасічники, даруєте людям часточку сонячного тепла – цілющий, життєдайний, неповторний та завжди бажаний нектар.

      Нехай ваше життя буде багатим на щастя та добро, родинного тепла і благодаті. Плідної вам праці, щедрого медозбору! Хай здійснюються ваші мрії і надії, а на столі хай завжди буде мед як символ здоров’я і достатку!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь