Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В Бочечківській громаді відбулось чергове засідання сесії

Дата: 27.08.2021 13:10
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

27 серпня 2021 року під головуванням Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА відбулося засідання чергової одинадцятої сесії восьмого скликання Бочечківської сільської ради. В роботі сесії прийняли участь 15 депутатів із 22 обраних. У ході засідання депутатами сільської ради було розглянуто ряд важливих для громади питань.

На засідання сесії були запрошені: старости старостинських округів Бочечківської сільської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів сільської ради.

Під час роботи внесено зміни до бюджету і Програми соціального та економічного розвитку сільської територіальної громади на 2021 рік, а також інших Програм, які діють на території сільської ради.

Начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Світлана СТЕПАНЕНКО ініціювала прийняття рішення про організацію харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх навчальних закладах у 2021 році у новій редакції.

Також прийнято рішення про затвердження структури та граничної чисельності виконавчого комітету Бочечківської сільської ради та структури відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради в новій редакції.

Разом з іншими питаннями були прийняті рішення про затвердження Положення про трудовий архів, про членство у Всеукраїнській асоціації громад.

Прийнято низку рішень, що стосуються земельних питань тощо.

Усі питання, що вносились до порядку денного чергової сесії, попередньо були розглянуті та узгоджені на спільному засіданні постійних комісій.

Повний перелік рішень 11 сесії 8 скликання Бочечківської сільської ради буде опубліковано на офіційному веб-сайті Бочечківської сільської ради.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь