Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОЧЕЧКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 28.08.2021 11:56
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

28 серпня 2021 року вся педагогічна спільнота Бочечківської громади зібралася на традиційну серпневу конференцію для того, щоб проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік та визначити пріоритети на наступний період, враховуючи об'єктивно відчутні трансформації в галузі, які з кожним днем набирають обертів й об'єднуються в поняття "освіта".

З словами привітань до освітян звернувся Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ. Очільник громади побажав всім натхнення, успіху й сил для нових звершень на освітянській ниві. Висловив слова вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх вихованців, за успішні кроки у впровадженні Концепції «Нова українська школа». В свою чергу пообіцяв, що влада докладе всіх зусиль, щоб покращити умови роботи освітян, достойно оцінити досягнення і піднімати престиж професії у суспільстві. Також Віктор Іванович закликав освітян бути активними, навчатись новому і не зупинятись в розвитку власного педагогічного та наукового таланту. Адже головне – не втратити жодної дитини, зберегти в усіх природну допитливість і потяг до навчання, дати відчуття безпеки і поваги до кожного – ось та база, на якій стоїть реформа освіти.

Присутні у залі педагоги запевнили, що ці позиції будуть збережені та примножені.  

Серпнева конференція для педагогів, яка проходить напередодні 1 вересня – це як перший дзвоник для школярів. На такій зустрічі освітяни підсумовують минулий навчальний рік: розповідають про досягнення та діляться планами на новий навчальний сезон.

В цьогорічному заході взяли участь перший заступник сільського голови  Віктор СИТНИКОВ та керуючий справами виконкому Ірина ЛУЧЕНКО, директори, педагогічні працівники, а також представники Комунальної установи Бочечківський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Бочечківської сільської ради та Комунального закладу позашкільної освіти Бочечківської сільської ради "Центр дитячої та юнацької творчості" та представники громадськості.

Начальник відділу освіти, культури та туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради Світлана СТЕПАНЕНКО, виступила перед присутніми та зазначила, що протягом 2020-2021 навчального року в освітянській галузі громади здійснювалися заходи, спрямовані на створення належних умов для якісної реалізації Концепції «Нова українська школа», зупинилася на мережі закладів освіти, проаналізувала розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти громади. Начальник відділу освіти, проаналізувала матеріально-технічне забезпечення освітянської галузі протягом 2020-2021 навчального року та акцентувала на тому, що усі навчальні заклади громади розпочнуть навчальний рік вчасно. Зауважила також, що важливими є і якісні уроки класичної освіти і заняття у гуртках позашкілля.

Також очільниця освіти проаналізувала проведення навчального процесу в освітніх закладах громади.

Освітяни вкотре окреслили основні пріоритети діяльності та акцентували на важливості патріотичного виховання.

За високий професіоналізм, успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, багаторічну сумлінну, творчу працю та вагомий внесок у розвиток освіти Бочечківської громади були нагороджені кращі педагоги громади.

В результаті проведеної конференції визначені основні пріоритети, над якими необхідно працювати освітянам у новому навчальному році, щоб покращити умови навчання та виховання дітей, досягати кращих результатів, забезпечувати надання якісної освіти та створення безпечного освітнього середовища.

Головне - навчити дітей вчитися!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь