Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НАРАДА ПРИ ГОЛОВІ ГРОМАДИ

Дата: 30.08.2021 13:14
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Сьогодні, 30 серпня, Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ провів робочу нараду з заступниками та керівниками структурних підрозділів.

На нараді було проаналізовано стан проведення на території громади культурно-масових заходів з нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України та Днів сіл. Віктор Іванович звернув увагу на високий рівень проведення заходів та подякував відповідальним особам за проведену роботу. Також керівник акцентував увагу на організації проведення заходів з нагоди Дня сіл Анютине та Бережне, що відбудеться 4 вересня 2021 року.

Під час наради були також розглянуті питання: благоустрій території населених пунктів громади; дотримання процедури оголошення закупівлі послуги підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету. Також, в ході наради наголошено на якісній підготовці об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Керівник зауважив, що дане питання потребує посиленого контролю та злагодженої координації дій.

Одним з важливих питань, які розглядались на нараді було питання підготовки до нового навчального року, а також проведення свята Першого дзвоника в навчальних закладах громади з дотриманням всіх карантинних вимог.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь