Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРИЗНАЧЕНО ТАРАСА САВЧЕНКА

Дата: 31.08.2021 09:52
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

Голова облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ представив керівникам територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та структурних підрозділів облдержадміністрації Тараса Савченка як свого першого заступника

«Це з одного боку велика честь і довіра, а з іншого – велика відповідальність, відповідальність за майбутнє Сумської області, – наголосив Дмитро Живицький. –  Це відповідальність, насправді, за всі галузі, не лише за економіку, а й за ті сфери, які напряму залежать від фінансування. Це й школи, й лікарні, й екологія, й багато іншого».

Очільник облдержадміністрації так пояснив свою думку: «В Україні відбувається реформа децентралізації, громади розвиваються, отримують нові можливості, кошти залишаються на місцях. Сьогодні облдержадміністрація спільно з обласною радою, народними депутатами від Сумщини напрацьовує шляхи вирішення питань наповнення обласного бюджету, можливості залучення дотацій, але на дотаціях ми далеко не заїдемо. Маємо працювати над розвитком економіки області, залученням інвестицій, над проєктами розвитку, проєктами, що дають можливість створювати нові робочі місця, виробляти конкурентну на глобальних ринках продукцію».

«Саме задачі регіонального розвитку, наповнення місцевих бюджетів будуть покладені на першого заступника голови облдержадміністрації», – підкреслив Дмитро Живицький.

Тарас Савченко подякував голові облдержадміністрації за довіру та зазначив: «Це класно, коли в тебе з твоїм керівником співпадають не лише цілі, а й погляди на їх досягнення, на механізми і способи, які необхідно застосовувати, що б цілі досягати».

Перший заступник голови облдержадміністрації запевнив керівників структурних підрозділів у тому, що попереду дуже багато творчої розумної роботи на результат з раціональним використанням обмежених ресурсів, які наразі є.

Довідково. Тарас Савченко з березня 2021 року працював заступником голови Сумської облдержадміністрації. До того понад чотири роки – завідувачем кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування навчально-наукового інституту «Бізнес–Технологій» Сумського державного університету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь