Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Задля протидії поширенню штаму «Дельта» необхідно активізувати роботу з вакцинації проти COVID-19 – основна теза наради

Дата: 02.09.2021 15:11
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

2 вересня відбулася нарада під керівництвом сільського голови Віктора БОРОШНЄВА з медичними працівниками КНП «Бочечківська АЗП-СМ» Бочечківської сільської ради, присвячена питанням вакцинації населення Бочечківської громади від COVID-19.

Виступаючі зазначали, що щеплення - це насамперед справа добровільна, але необхідна. Адже медики та вірусологи стверджують, що це єдиний спосіб повернутися до звичного життя та убезпечити себе та рідних від наступних хвиль пандемії. Зі слів імунологів, для вироблення колективного імунітету Україна має час до осені: з завершенням сезону відпусток і з поширенням нових штамів зростає ризик наступної хвилі пандемії. У цій ситуації важливо лише те, скільки людей пройдуть вакцинацію. І тут важлива комунікація.

Тож у ході наради Віктор БОРОШНЄВ наголосив, що необхідно активно працювати в цьому напрямку для того, щоб скоординувати роботу старост і медичних працівників для створення єдиної картини в громаді по вакцинації. Також дав доручення медичному персоналу покращити роботу щодо охоплення якнайбільшої кількості населення щепленнями, довести населенню графіки роботи пунктів щеплення. Водночас закликав усіх присутніх постійно проводити роз’яснювальну роботу в населених пунктах громади щодо необхідності вакцинації населення.

За його словами, основна мета – власним прикладом довести, що вакцинуватися – безпечно і важливо для збереження здоров’я та життя.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь