Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В Сахнах відзначали День села

Дата: 13.09.2021 10:52
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, проживає або приїжджає на гостини. Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. Сонячного суботнього дня, 11 вересня, завітало свято у село Сахни.

Всіх присутніх зі святом привітав голова Бочечківської громади Віктор БОРОШНЄВ. Він побажав усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, процвітання і стабільності. Також з Днем села вітали староста Сахнівського старостинського округу Олександр ІВАНОВ, а також представники ТОВ «Біо Лат».

Заступник голови Конотопської районної ради Андрій ЯРОВИЙ привітав зі святом та вручив Грамоту голови Конотопської районної ради провідному спеціалістові відділу соціального захисту населення Тетяні НІКОЛАЄНКО та завідувачу Сахнівським сільським клубом Ганні ГОРКУШІ та вручив цінні подарунки від Народного депутата України Андрія ДЕРКАЧА.

Усі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів населених пунктів, які входять до громади, і які своєю самовідданою працею та теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

Успіхи села – це перш за все успіхи його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей, які за свої добрі справи були нагороджені подяками та грамотами.

 Під час святкового заходу місцеві аматори дарували чудові пісні та гарний настрій, всім присутнім.

 Протягом дня гостей пригощали кулішем, пловом та солодощами безкоштовно. Розвагою для наймолодших гостів свята стали солодка вата, стрибки на батутах. Після закінчення урочистої частини свято продовжилось запальною дискотекою та феєрверком. І все це створювало атмосферу свята.

Висловлюємо подяку всім, хто приймав участь у святковому концерті. Спонсором свята виступило, як і завжди, ТОВ «Біо Лат» - керівник Тетяна ФЕДОРЕНКО. Також дякуємо за допомогу підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території Сахнівського старостинського округу та всім небайдужим жителям села, адже завдяки вашій допомозі та підтримці наше свято відбулось.

Святковий захід видався урочистим та веселим, сповненим посмішками, гумором та позитивними емоціями.

Тож нехай і надалі процвітає наше село. Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь