Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Вітання Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА з Днем працівників лісу

Дата: 17.09.2021 12:42
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

Шановні працівники лісових господарств!

 

Прийміть найщиріші вітання з Днем працівників лісу!

Ліс – це безцінний дар. Його охорона та примноження – високе покликання всіх працівників лісового господарства. Завдяки вашій роботі, молодому поколінню вдається привити почуття дбайливого ставлення до природи.

Представники лісової галузі – фахівці високої кваліфікації, віддані своїй справі люди, які сумлінно виконують свій обов’язок. Тільки завдяки невтомній і самовідданій роботі відданих своїй справі лісівників вдається зберігати і відтворювати лісові багатства.

Нині перед вами, дорогі працівники лісової галузі, стоять надзвичайно важливі завдання: впроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, не допускати самовільних вирубок, забезпечувати захист лісів від пожеж, боротися зі шкідниками, розвивати науково-технічну базу лісової галузі тощо.

Бажаємо всім працівникам лісового господарства щастя, здоров’я, та добробуту. Нових успіхів Вам у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети. Нехай Ваша натхненна діяльність та самовіддана праця і надалі приносять радість та слугують вагомим внеском справі подальшого примноження та збереження лісових багатств.

 

З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та старости


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь