Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Чергова нарада при сільському голові Віктору БОРОШНЄВУ

Дата: 21.09.2021 13:58
Кількість переглядів: 374

На щотижневій нараді при Бочечківському сільському голові Віктору БОРОШНЄВУ за участю старост, керівників відділів та спеціалістів сільської ради, керівників комунальних установ громади, яка відбулась 20 вересня 2021 року, обговорювались ряд питань, а саме: про стан забезпечення твердим паливом бюджетних установ, підготовка установ до опалювального сезону 2021-2022 років, питання вуличного освітлення, а також стан проведення вакцинації населення громади та підготовка до святкування Дня вчителя тощо.

В ході наради начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Світлана СТЕПАНЕНКО інформувала про проведені заходи з нагоди Днів сіл, на що Віктор Іванович подякував працівникам, відповідальним за підготовку, організацію та проведення Днів сіл в 2021 році на належному рівні.

Головний лікар КНП «Бочечківська АЗП-СМ» Бочечківської сільської ради Юрій ЗЛИДЕННИЙ інформував про статистику захворювання на COVID-19 в громаді. Юрій Олександрович наголосив не зволікати з вакцинацією, адже це єдиний спосіб захистити себе. В свою чергу голова громади додав, що в залежності від дотримання рекомендацій Міністерства охорони здоров’я та свідомого ставлення педагогів до свого здоров’я та здоров’я учнів, буде визначено, як будуть працювати навчальні заклади в нашій громаді – в звичайному режимі чи доведеться переходити в онлайн-режим навчання.

По закінченню наради керівництвом громади було взято на контроль найважливіші питання, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь