Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

30 вересня, у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, в Україні відзначається День усиновлення. Дане свято завжди є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та р

Дата: 30.09.2021 10:29
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ привітав з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята, – усиновлювачів, вихователів дитячих будинків, опікунів, піклувальників, працівників служби у справах дітей.

З нагоди свята очільник громади разом з начальником відділу-служби у справах дітей Світланою ГРАЧЕНКО відвідав сім’ї опікунів та піклувальників, які проживають на території Бочечківської сільської ради, вручив подяки та подарунки. Віктор Іванович побажав щастя, добробуту, родинного благополуччя,  подякував за небайдужість до дитячої долі та відзначив, що кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи.

За чуйне серце, турботу та любов до дітей, за створення належних умов та сімейного затишку дітям, які залишились без батьківського піклування, та з нагоди Дня усиновлення подяками Бочечківського сільського голови  нагороджені Гуц Світлана Олександрівні та Кукотіній Людмилі Петрівні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь