Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У КОНОТОПСЬКІЙ ЦРЛ ІМ. АКАДЕМІКА МИХАЙЛА ДАВИДОВА УЖЕ МІСЯЦЬ ПРАЦЮЄ ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ, ВІДКРИТЕ В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 05.10.2021 10:02
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Відремонтовані коридори і палати, сучасне обладнання, лабораторія європейського зразка, затишні кабінети для лікарів – усе це нове приймальне відділення, яке місяць тому відкрилося в рамках програми «Велике будівництво» Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО

На реконструкцію приймального відділення екстреної медичної допомоги Конотопської ЦРЛ обсяг видатків склав майже 13 млн грн., з них 6 млн 54 тис 252 грн – з державного бюджету та 7 млн 107 тисяч 019 грн – кошти міського бюджету.

Площа відділення екстреної медичної допомоги після реконструкції складає 694,87 кв. м. Побудовано сучасний в’їзд для прийняття пацієнтів, доставлених спеціальним санітарним транспортом, також облаштовано сучасне відділення для реєстрації пацієнтів, три палати на 4 ліжка для тимчасового перебування пацієнтів, реанімаційна палата, профільні кабінети лікарів та інших медпрацівників. Є санітарна кімната для людей з інвалідністю та окрема палата для осіб з агресивною поведінкою.

Крім того, для забезпечення оснащення цього відділення дороговартісним обладнанням, Міністерством охорони здоров’я України розподілено комп’ютерний томограф вартістю 1190 тис грн. Комп’ютерний томограф встановлений у спеціально оснащеному окремому приміщені лікарні.

Нагадаємо, усього на Сумщині в рамках програми «Велике будівництво» відкрито 6 із 7 приймальних відділень. Уже приймають пацієнтів два в Сумах (в Сумській обласній лікарні та Сумській центральній міській клінічній лікарні). Також працюють відділення в Шосткинській, Охтирській та Роменській лікарнях. У роботі приймальне відділення Глухівської міської лікарні.

Загальна кошторисна вартість усіх об’єктів становила майже 86,6 млн гривень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь