Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ДМИТРО ЖИВИЦЬКИЙ: В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ВІДНОВЛЮЄМО ОСНОВНІ АРТЕРІЇ СУМЩИНИ

Дата: 06.10.2021 13:29
Кількість переглядів: 154

Голова Сумської облдержадміністрації проінспектував хід ремонтнихробіт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-12 Суми – Полтава на ділянці м. Суми – м. Охтирка (окремими ділянками)

«Програма Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «Велике будівництво» покликана покращити не лише інфраструктуру, а й життя жителів Сумщини, – зазначив Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. – Наші дороги – це артерії, якими рухаються товари, забезпечується підвезення дітей до навчальних закладів, хворих – автомобілями екстреної допомоги до лікарень тощо. І сьогодні ми оглядаємо ділянки дороги Н-12 Суми – Полтава, де наразі відбуваються ремонтні роботи. Сьогодні ми налагоджуємо комунікацію Служби автомобільних доріг, підрядників і місцевої влади, для того, щоб у нас максимально швидко та ефективно у тісній взаємодії виконувались роботи відновлення цього шляху».

Довідково. Автомобільна дорога сполучає м. Суми з м. Охтирка с подальшим виходом до межі Полтавської області та Харківської область через автомобільну дорогу Р-46 Харків – Охтирка. Загальна протяжність ділянок, що ремонтуються, 47 км. У минулих роках відновлено 12 км ( Боромля – Тростянець).

Передбачено 2 ділянки поточного середнього ремонту та 3 ділянки капітального ремонту.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Сумській області Іван Романюк, визначених ділянок автомобільних доріг буде закінчено в першому півріччі 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь