Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Проведено щотижневу нараду при сільському голові Віктору БОРОШНЄВУ та позачергове засідання комісії Бочечківської сільської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 11.10.2021 19:52
Кількість переглядів: 1088

Сьогодні, 11 жовтня, в Бочечківській громаді відбулась щотижнева нарада при сільському голові за участю заступників та керівників структурних підрозділів громади.

Під час наради було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. Присутні обговорили актуальні питання життя громади, які стосувались медицини, соціальної та житлово-комунальної сфер, економіки, а також освіти.

Після детального обговорення проблемних питань Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ надав відповідні доручення співробітникам та визначив план роботи на поточний тиждень.

         Одразу після закінчення наради очільник громади Віктор БОРОШНЄВ зібрав позачергове засідання комісії Бочечківської сільської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Основним питанням, яке обговорювалось на засіданні - питання епідемічної ситуації на території Бочечківської сільської ради, пов’язану з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, встановлення зон епідемічної небезпеки поширення СОVID-19 та забезпечення дотримання контролю протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 р. № 981 на території громади.

За результатами засідання вирішено встановити на території громади «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення СОVID -19. Та встановити обмежувальні заходи, передбачені «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки зокрема дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, у громадському транспорті тощо.

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки є попереджувальним рівнем, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Шановні мешканці громади, з метою запобігання поширенню як на території громади так і на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, велике прохання віднестися з порозумінням та дотримуватись протиепідемічних заходів, використовувати захисні маски та антисептики для рук.

Виконання цих простих правил допоможе убезпечити вас, ваших близьких, а також людей, які вас оточують, та знизити ризики зараження коронавірусною інфекцією.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь