Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Вітання Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА з Днем визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 15:17
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

Шановні мешканці Бочечківської громади,

воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни!

 

28 жовтня – знаменна в історії України і в житті кожного з нас дата  - День визволення України від фашистських загарбників.

Нацистська окупація України під час Другої світової війни є однією з найбільш трагічних сторінок нашої історії. За роки Другої світової війни територія України стала ареною запеклих боїв, що призвели до масових руйнувань та мільйонних жертв.

Цими осінніми днями багато десятиріч тому на українську землю прийшов мир, за який довелося сплатити найвищу ціну – ціну крові й життя. Вигнання поневолювачів – це торжество справедливості і волелюбності всього українського народу над варварством і насильством фашизму.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності тим, хто стояв на варті визволення. Минають роки, змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому не судилося повернутися з неї живим. 

Наш обов’язок, як нащадків – бути гідними вашого життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Шановні ветерани вічна вам слава за те, що відстояли свободу й честь, незалежність нашої Батьківщини, зуміли здолати потужний натиск ворога.

Але, на жаль, сьогодні наша країна знову не знає спокою — підступна, неоголошена війна руйнує сім’ї та калічить життя. Сьогодні на захист рідної землі, незалежності Батьківщини стали онуки визволителів 1944-го року.

Щиро дякуємо всім ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаємо здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!

Честь вам і слава!

 

З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та старости


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь