Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО ДЕРЖАВНИХ ДОРІГ НА СУМЩИНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 03.11.2021 20:19
Кількість переглядів: 136

У рамках програми «Велике будівництво» Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО продовжується ремонт дороги Р-61 Батурин – Конотоп – Суми. Ремонт триває на двох ділянках загальною протяжністю 25 км

«У 2020 році було відновлено 5 км покриття на дорозі регіонального значення Р-61 Батурин – Конотоп – Суми, – зазначив голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. – Цього року продовжуємо оновлення автошляху на найбільш зруйнованих ділянках. За амбітним планом Укравтодору в межах Сумської області всього планується відновити 197 км доріг державного значення, а станом на 1 листопада у верхньому шарі – 177 км».

Як повідомляють в Службі автомобільних доріг в Сумській області, на сьогодні роботи на дорозі на дорозі регіонального значення Р-61 Батурин – Конотоп – Суми ведуться поблизу н.п. Лебедєве Конотопського району (км 35+260 – км 61+793, окремими ділянками). Місце розташування об’єкту на мапі: https://bit.ly/3GEMonz.

Зокрема на цій ділянці роботи виконано підготовчі роботи;відфрезеровано існуюче покриття;посилено основу за технологією холодного ресайклінгу;влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття покриття. Наразі на ділянці ремонту дорожники влаштовують верхній шар ЩМА товщиною 5 см.

Наступним етапом заплановані роботи з організації дорожнього руху, а саме: влаштування дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки.

На іншій ділянці дороги ремонт вже на завершальному етапі (км 61+793 – км 95+726). (Місце розташування дивіться за посиланням: https://bit.ly/3nTqpRf). Наразі тут виконуються роботи з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків, сигнальних стовпчиків та облаштування водопропускних труб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь