Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У Бочечківській громаді відкрили «Активний парк»

Дата: 12.11.2021 11:49
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

В рамках проєкту «Здорова Україна» в селі Козацьке Бочечківської громади, презентували соціальний проєкт «Активні парки — локації здорової України». На відкриття «Активного парку», яке відбулося 12 листопада завітали голова Конотопської районної ради Віктор БИК,  заступник голови Конотопської районної ради – Андрій Яровий, керуючий справами Конотопської районної ради – Юрій Цикал. Також були присутні начальник відділу освіти Бочечківської сільської ради Світлана СТЕПАНЕНКО, вчителі навчальних закладів Бочечківської громади, учні та діти.

Мета створення подібних локацій - надати кожному мешканцю громади вільний доступ до інвентарю для занять спортом, незалежно від часу та проживання.

«Активний парк» оснащений необхідними елементами інфраструктури: «шведська» стінка, комплекс турніків, гімнастичні бруси, лавка для виконання динамічних вправ,  зона для занять фітнесом (вільний простір), координаційна лінія.

Кожен відвідувач парку за допомогою смартфона може сканувати QR-код, розміщений поруч з елементом, та обрати для себе легкі та цікаві вправи для всього тіла, що відкриються на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальним тренером, спрямоване на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

 «Для нас важливо, аби молодь була здоровою. Тому підтримали ініціативу Президента України Володимира Зеленського і облаштували «активний парк». Адже «Активні парки» — це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями разом з олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту та зірками телебачення й естради.

Бажаємо всім міцного здоров’я, гарного настрою та спортивних досягнень!», – зауважив під час свого виступу Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь