Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ ГОЛОВІ ГРОМАДИ ЗА УЧАСТЮ ТЕТЯНИ СИЗОН ПОМІЧНИКА НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ІГОРЯ МОЛОТКА

Дата: 15.11.2021 13:38
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

Під керівництвом Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА в понеділок, 15 листопада 2021 року, відбулася апаратна нарада за участю заступників сільського голови та старост, на якій підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

У нараді взяла участь помічник народного депутата України Тетяна СИЗОН, яка інформувала про результати вивчення озвучених на зустрічі з народним депутатом Ігорем МОЛОТКОМ проблемних питань громади. Зокрема, щодо питання функціонування поштових відділень в населених пунктах громади, Тетяна Анатоліївна зазначила, що реформа по скороченню поштових відділень в населених пунктах Конотопського району відтермінована до березня 2022 року, а також керівництвом «Укрпошти» прийнято рішення працевлаштовувати працівниками поштових відділень місцевих жителів з метою забезпечення спокою серед населення та інші.

Староста Козацького старостинського округу Любов СЛІПУХІНА порушила на нараді питання недостовірних платіжок за газ, які отримали мешканці у листопаді. Інформувала, що громадяни отримали квитанції з недостовірними показниками та сумами за використаний газ. Ще Любов Миколаївна порушила питання ремонту зупинок громадського транспорту, що знаходяться на балансі ДП «Райавтодор».

Також на нараді обговорені питання, що стосуються житлово-комунального господарства, соціального захисту, медицини, освіти та інші.

За підсумками наради були надані відповідні доручення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь