Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Обмін досвідом між громадами

Дата: 18.11.2021 09:56
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

17 листопада 2021 року з дружнім візитом до Бочечківської сільської ради завітали представники Хмелівської сільської ради Роменського району Сумської області на чолі з сільським головою – Петром Мефодійовичем Панченком, для обміну досвідом щодо запровадження ефективної системи функціонування.

Метою такого візиту стала можливість обміну досвідом громади, що має за плечима вже чотири роки самостійної діяльності.

Віктор БОРОШНЄВ познайомив  зі своєю громадою, структурою  виконавчого апарату ради та її структурних підрозділів. Розповів про пріоритети діяльності своєї громади, реалізовані ініціативи, поділився історіями успіху.

В ході зустрічі, голова Бочечківської громади ознайомив учасників делегації з роботою комунальних підприємств, нововведеннями, які запроваджено в громаді та які, поступово, дають результат.  Обговорили  різні теми, зокрема бюджету, принципи розподілу грошей, функціонування шкіл, покращення їх матеріальної бази, пошук та впровадження нових методів роботи, механізми поводження  з комунальною  власністю громади, земельні питання. Неабиякий інтерес представників Хмелівської громади викликало КП «Добродій», яке діє на території Бочечківської громади.

По завершенню зустрічі очільник Бочечківської громади провів невелику екскурсію своєю громадою, а саме: відвідали Поліцейську станцію та Активний парк, що були відкриті в 2021 році. Також відвідали оленячу ферму – унікальну локацію у Конотопському районі.

 Бочечківський сільський голова Віктор Борошнєв зазначив, що обмін досвідом на рівні місцевого самоврядування – запорука вдалого функціонування громади та запровадження європейських стандартів життя.

Обмін досвідом, обов’язково, стане в нагоді та дасть неабияку можливість знаходити шляхи вирішення проблемних питань у громадах, стане початком формування нової громади, що дасть значно більше можливостей задля якісного та успішного життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь