Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

МОЗ РОЗШИРИЛО ПЕРЕЛІК ОСІБ, ЯКИХ МОЖУТЬ ВІДСТОРОНИТИ ВІД РОБОТИ 9 ГРУДНЯ

Дата: 22.11.2021 09:11
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Про осіб, які підлягають обов'язковому щепленню від коронавірусу відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України, результати тижнів вакцинації в громадах та інші актуальні питання щодо попередження поширення COVID-19 в області говоритиме сьогодні, 19 листопада, в ефірі телеканалу «Академ-TV» заступник голови Сумської облдержадміністрації Олена БОЙКО

У програмі «По суті», що виходить ввечері одразу після інформаційного блоку новин, Олена Бойко розповість, зокрема про те, якими професіями МОЗ доповнило список осіб, які підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.

Поступово запроваджуються вимоги обов'язкової вакцинації для всіх професій, що пов'язані із великою кількістю контактів між людьми або виконанням критично важливих для країни функцій.  Працівники вказаних підприємств, установ та організацій, які не щепляться проти COVID-19, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

«Але ми сподіваємось на громадянську позицію жителів Сумщини, їх відповідальність, розуміння загрозливої ситуації та на те, що вони активно пройдуть вакцинацію до 9 грудня і спокійно продовжать працювати», - зазначила Олена Бойко.

Нагадаємо, наразі в Сумській області працюють 20 центрів масової вакцинації, 146 пунктів щеплення. У наявності є на вибір всі вакцини, процедура швидка, безболісна і безоплатна. Понад 40% дорослого населення Сумщини вже щепилися.

Довідково. Програму «По суті» дивіться в ефірі телеканалу «Академ-TV» 19 грудня о 20.15, 21.15


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь