Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У ПОЛІЦІЇ СУМЩИНИ – НОВИЙ ОЧІЛЬНИК

Дата: 24.11.2021 12:03
Кількість переглядів: 542

Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ привітав начальника Головного управління Національної поліції у Сумській області Сергія ЧИЖА із призначенням на посаду

Голова облдержадміністрації висловив переконання, що професіоналізм та досвід новопризначеного очільника поліції підвищать рівень довіри громадськості до системи правопорядку на Сумщині.

«Сьогодні Нацполіція є важливою складовою у зміцненні національної безпеки та створенні безпечного суспільства. Дуже сподіваюся, що ви зможете вивести на якісно новий рівень роботу величезного колективу правоохоронців Сумщини, у співпраці поліції та громад забезпечити належний рівень громадської безпеки та порядку», – наголосив Дмитро Живицький.

Новопризначеного керівника особовому складу представив Голова Національної поліції України Ігор КЛИМЕНКО

«Головна задача поліції – це підвищення рівня довіри населення. Громадяни, які проживають у найвіддаленіших куточках Сумщини, мають відчувати і знати, що поліція – це орган, куди вони завжди можуть звернутися і який захистить їх від будь-яких протиправних посягань. Я сподіваюся, що ваша робота і надалі буде максимально успішною», – зазначив він.

Сергій Чиж подякував міністру МВС та голові Нацполіції за довіру очолити обласне управління поліції і наголосив, що буде робити все від нього залежне, аби зберегти і примножити всі здобутки і напрацювання  попереднього керівництва.

«Своїми першочерговими завданнями вважаю забезпечення публічної безпеки та правопорядку на території області. На особливому контролі буде розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів. Я завжди відкритий до спілкування і розраховую на співпрацю з представниками влади, ЗМІ та громадськості. Впевнений, що всі разом ми зробимо Сумську область безпечнішою», – наголосив новопризначений керівник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь