Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З нагоди Міжнародного дня інвалідів працівники громади вручили пакунки з солодощами мешканцям громади з особливими фізичними можливостями

Дата: 02.12.2021 16:15
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день інвалідів. На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей, це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам.

Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність дарувати інвалідам радість та увагу.

На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає не вимагаючи нічого взамін.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів, завдяки спонсорській допомозі постійних спонсорів та меценатів Олександра Вікторовича КИРІЯ та Віктора Григоровича ГАЛИ, мешканцям громади, які мають І групу інвалідності з дитинства сформовано та вручено пакет з солодощами.

Звертаємось зі щирими словами подяки до людей, які допомагають вирішувати проблеми людей з обмеженими можливостями, турбуються про них. Нехай ваші почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки на всіх життєвих шляхах.

«Шановні жителі громади не забувайте про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги та уваги. Не будьте байдужими до людей з особливими потребами. Пам’ятайте, що проблеми інвалідів можливо вирішити лише спільними зусиллями.» - звернувся до мешканців громади Віктор БОРОШНЄВ, Бочечківський сільський голова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь