Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

9 грудня 2021 року Бочечківську сільську раду з робочим візитом відвідав командир військової частини А7317, майор Володимир Вікторович ЗІКРАТИЙ, де зустрівся з очільником Бочечківської громади Віктором Івановичем БОРОШНЄВИМ.

Дата: 09.12.2021 15:56
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

9 грудня 2021 року Бочечківську сільську раду з робочим візитом відвідав командир військової частини А7317, майор Володимир Вікторович ЗІКРАТИЙ, де зустрівся з очільником Бочечківської громади Віктором Івановичем БОРОШНЄВИМ.

Метою зустрічі стало обговорення основних положень Законів України «Про військовий обов'язок та військову службу», «Про основи національного спротиву» та інші, а також проведення агітації щодо підписання контрактів на службу в резерві осіб віком від 18 до 57 років.

В ході зустрічі Володимир ЗІКРАТИЙ коротко інформував, що Закон України «Про основи національного спротиву» визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони та інших визначених суб'єктів з питань підготовки і ведення національного спротиву. Також додав,  що підготовка громадян до національного супротиву – це сукупність заходів, які здійснюються державними органами та органами місцевого самоврядування з метою формування патріотичної свідомості та стійкої мотивації, набуття ними знань та практичних вмінь, необхідних для захисту України, а рух опору – система воєнних, інформаційних і спеціальних заходів, організація, планування, підготовка і підтримка яких здійснюється з метою відновлення державного суверенітету і територіальної цілісності під час відсічі збройної агресії проти України.

Додатково Володимир Вікторович інформував, що штаб військової частини  А7317 розташований за адресою: м.Конотоп, вул.Садова, 41.

Всі, хто бажає підписати контракт на службу в резерві можуть звертатись за вище вказаною адресою.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь