Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

В Козацькій сільській бібліотеці маленьких читачів запросили на гостину до Миколая

Дата: 17.12.2021 21:45
Кількість переглядів: 133

Добрий день вам,  люди  добрі!

Добрий  день і  в  добрий час !

З  днем  Святого Миколая

Бібліотека  вітає щиро вас !

Такими словами бібліотекар Шостак Інна Миколаївна зустрічала маленьких читачівдругокласників, що завітали « на гостину до Миколая». Свято відбувалося в читальному залі Козацької сільської бібліотеки, були запрошені гості: Лебідь Б. М., Артеменко Т. І., Гала Н.І.

Природа в цьому році не спішить повеселити дітей білим легесеньким сніжком, а вони вже прагнуть дива. І тут зустріла їх снігова панорама – галявина з ялинками, кумедним сніговиком, веселим сірим зайчиком, блакитними птахами  та хмаринками, які розсипали сніжинки, сонечко, що намагалося виглянути із-за хмарки. А в центрі галявини хатинка Святого Миколая з відкритим віконцем. Під нею подарунки , які він в ніч з 18 на 19 грудня розкладе дітям під подушку.

Бібліотекар презентувала учням виставку дитячих книжок на дану тематику, ведучі Могила Валерія та Артеменко Дарина розповіли історію виникнення  цього чудового свята, прочитали оповідання Віри Вовк « Святий Миколай», в основі якого дуже цікава і повчальна історія, що трапилася з одним хлопчиком в переддень  Святого Миколая .

Діти зрозуміли, що треба бути чемними, ввічливими, слухняними, гарно вчитися і робити добрі справи протягом року. Про свої бажання вони написали в листах вдячності до Святого Миколая. Написані  листи були покладені в чобітки з назвами: «Я робив добрі справи», «Я читаю багато книг», «Я був чемним».

На завершення діти мали змогу зайти в казковий будиночок, виглянути в віконце і сфотографуватися.

Всі разом діти звернулися до Святого  Миколая- Чудотворця із проханням, щоб він допоміг їм жити  в мирі і злагоді, любити свій народ, батьків та ближніх своїх, добре вчитися, творчею працею примножувати добрі діла на благо України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь