Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ПРЕЗЕНТОВАНО ЧАТ-БОТ З ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ»

Дата: 21.12.2021 13:35
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Міністерство соціальної політики в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Львівського державного університету внутрішніх справ Міністерства внутрішніх справ України презентує чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці»

Чат-бот «Залишайся в безпеці» – це інформаційний ресурс, створений з метою підвищення інформованості про проблему торгівлі людьми. Ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, ти зможеш вчасно її розпізнати та ЗАЛИШИТИСЬ В БЕЗПЕЦІ. Тут також можна знайти інформацію щодо допомоги особам, які потрапили в ситуацію торгівлі людьми.

На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити, що те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, і вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми, можна вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно надати допомогу тим, хто цього потребує.

Чат-бот з протидії торгівлі людьми «Залишайся в безпеці» знаходиться за посиланням: https://t.me/stay_in_safe_ua_bot

Також Мінсоцполітики презентує посібник «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми: методичні рекомендації» для врахування в роботі та подальшого розповсюдження місцевим державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування.

У цьому виданні йдеться про роль кожного з представників територіальної громади у формуванні та реалізації місцевої політики з питань протидії торгівлі людьми. Інформаційні матеріали допоможуть краще зрозуміти механізм надання допомоги та поліпшити міжвідомчу співпрацю.

Опубліковано за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні в рамках проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні», що впроваджується за фінансової підтримки урядів Сполучених Штатів Америки та Канади.

Посібник «Роль територіальних громад у протидії торгівлі людьми: методичні рекомендації» можна переглянути за посиланням: https://www.osce.org/files/f/documents/3/9/502473.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь