Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

На Сумщині 156 застарілих ШГРП замінили на сучасні виробництва RGC Production

Дата: 22.12.2021 14:19
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Фахівці АТ «Сумигаз» провели реконструкцію 20 газорегуляторних пунктів та 156 шафових газорегуляторних пунктів в рамках модернізації та редизайну мереж. Це інноваційне обладнання українського виробника RGC Production встановлюють замість зношених пунктів, що давно вичерпали свій термін експлуатації.

Роботи проведено в Сумському, Роменському, Охтирському, Конотопському та Шосткинському районах. Від заміни цього газорегулюючого обладнання залежить розподіл газу до понад 380 тисяч домоволодінь Сумщини.

Модернізація мереж і обладнання на них - запорука енергоефективності розподілу газу та якості послуг, - наголошують в компанії. «Цього року ми замінили 369 об’єктів на газорозподільних мережах. Наприклад, газовики успішно провели реконструкцію технічного обладнання восьми ГРП в м. Тростянець, які функціонували від початку газифікації міста в 1980-х роках. Такі заходи знижують аварійність мереж, гарантують безперебійну доставку газу. Загалом у 2021 році інвестиції в газорозподільні мережі Сумщини перевищили 64 млн грн.», - відзначає головний інженер АТ «Сумигаз» Дмитро Сергієнко.

Планова заміна ШГРП є складовою програми з модернізації та редизайну газорозподільної системи Сумської області. Відповідно до чинного законодавства, дані роботи фінансуються за рахунок коштів газорозподыльної компанії і залежать від вчасної оплати споживачами послуги доставки газу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь