Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

На території Бочечківської громади відбулись спільні координаційно-роз’яснювальні наради рятувальників з представниками органів місцевого самоврядування

Дата: 23.12.2021 13:11
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

22 грудня у виконавчому комітеті Бочечківської сільської ради та установах відбулись координаційно-роз’яснювальні наради на чолі з сільським головою Віктором БОРОШНЄВИМ. Участь у заходах взяли державні інспектори з нагляду контролю у сфері пожежної та технологічної безпеки Конотопського району управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Андрій НЕЧИПОРЕНКО та Володимир БОРУТА, на чолі з головним інспектором Олексієм ВАСИЛЕНКОМ, працівники структурних підрозділів виконкому, навчальних закладів та інших установ сільської ради.

Тема наради – посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи в житловому секторі задля зменшення кількості пожеж. Зокрема, особливу увагу звернули на сім'ї, що опинились у складних життєвих обставинах, людей з обмеженими можливостями, похилого віку та самотніх осіб.

Андрій НЕЧИПОРЕНКО нагадав присутнім правила безпечної поведінки у побуті, під час відпочинку на природі, при виявленні вибухонебезпечних предметів, закликав неодмінно їх дотримуватись. Він розповів про причини пожеж, першочергові дії у разі їх виникнення та нагадав, що в екстреній ситуації потрібно повідомити рятувальників за номером “101”. Наголосив на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті, під час експлуатації пічного опалення, електропобутових приладів та газового обладнання.

З вихованцями шкіл та дошкільних навчальних закладів було проведено бесіди, під час яких рятувальники нагадали дітям правила безпеки біля водойм без супроводу дорослих. Аби не трапилося біди, фахівці ДСНС застерегли школярів, щоб вони не виходили на вкриті тонкою кригою водойми.

Також учні навчальних закладів громади отримали пам'ятки про заходи пожежної безпеки, про правила поведінки на воді, про вибухонебезпечні предмети.

Подібні наради рятувальників з представниками місцевого самоврядування  та інших служб проводяться з метою зменшення статистики пожеж, інших нещасних випадків та їх сумних наслідків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь