Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

МОЛОДЬ СУМЩИНИ МОЖЕ ДОЛУЧИТИСЯ ДО УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКИХ ОБМІНІВ

Дата: 31.01.2022 13:02
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Мінмолодьспорту оголосило прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2022 році

Обміни молоддю здійснюються шляхом участі у проєктах, які реалізуються інститутами громадянського суспільства, закладами освіти, комунальними установами та визначаються відповідно до результатів конкурсу, який проводиться Українсько-Польською Радою обміну молоддю через національну керуючу установу– Міністерство молоді та спорту України.

Для участі в молодіжних обмінах організації повинні мати статус «неприбуткова», працювати з молоддю, обов’язково мати партнера з польської сторони.

Пріоритетами конкурсу на 2022 рік визначено: відкривання спільного минулого і культурної спадщини; підтримка активної громадянської позиції та підвищення рівня компетентності молоді для її участі та інтеграції у суспільне життя, в тому числі шляхом популяризації підприємництва та волонтерства; поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій; зміцнення ініціатив молоді з територіальних громад України та сільських місцевостей і малих міст Республіки Польща з урахуванням викликів сучасного світу; зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і взаємоповаги серед молоді.

Проєкти, подані на конкурс, повинні відповідати одному із зазначених пріоритетів.

Пакет документів на участь у конкурсі має бути поданий до Мінмолодьспорту до 16:00 (за київським часом) 28 лютого 2022 року у друкованій формі (у 2-х примірниках) на офіційному бланку організації на адресу: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі ( kultmolodi@ukr.net).

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://mms.gov.ua/events/minmolodsportu-ogoloshuye-prijom-zayavok-na-uchast-u-konkursi-na-realizaciyu-proyektiv-u-ramkah-zdijsnennya-ukrayinsko-polskih-obminiv-moloddyu-u-2022-roci


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь