Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

15 лютого біля пам’ятного знаку загиблому воїну-інтернаціоналісту Віктору НАЗАРЕНКУ проведено мітинг пам’яті, присвячений Дню вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та 33-й річниці виводу військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 15:20
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

15 лютого біля пам’ятного знаку загиблому воїну-інтернаціоналісту Віктору НАЗАРЕНКУ проведено мітинг пам’яті, присвячений Дню вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та 33-й річниці виводу військ з Афганістану.

Віктор НАЗАРЕНКО народився в 1963 році в селі Бондарі. Після успішного закінчення школи в 1978 році вступив до Висторопського технікуму. В 1982 році Віктора призвали до лав Збройних Сил СРСР. З осені 1982 року, проходячи службу в армії виконував інтернаціональний обов’язок в Афганістані. 1 квітня 1984 року виконуючи бойове завдання Віктор загинув.

Батьківщина високо оцінила подвиг героя нагородивши Віктора НАЗАРЕНКА орденом «Червоної зірки» посмертно.  

Зі словами вдячності та шани за мужність та патріотизм, проявлені під час виконання інтернаціонального обов’язку виступив Віктор БОРОШНЄВ.

Участь у заході взяли також староста Сахнівського старостинського округу, представники старостинського округу, депутати сільської ради.

Учасники зібрання вшанували пам'ять загиблого під час бойових дій на території Афганістану Віктора НАЗАРЕНКА хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблого воїна-інтернаціоналіста.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь