Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ КОНОТОПСЬКОГО РАЙОННОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

Дата: 22.02.2022 13:07
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

22 лютого в приміщенні Козацького старостинського округу відбулась робоча нарада з представниками Конотопського РТЦК та СП. Участь у нараді взяли Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ, керуюча справами виконкому Ірина ЛУЧЕНКО, начальник відділу з питань державної реєстрації Оксана ЖУКОВА,  заступник начальника Конотопського РТЦК та СП Сергій ІНОЗЕМЦЕВ, а також старости та  відповідальні особи за ведення військового обліку та бронювання в громаді.

В ході наради Сергій ІНОЗЕМЦЕВ доповів про підсумки проходження осіннього призову 2021 року на строкову військову службу, а також довів до відома присутніх планові завдання по проведенню весняного призову 2022 року на строкову військову службу по Бочечківській громаді. Інформував про норми Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

На нараді розглядали питання участі солдатів строкової служби у бойових діях. Сергій Вікторович роз’яснив, що солдатів строкової служби сьогодні не відправляють у зону бойових дій. Юнаки служать півтора року, а юнаки з вищою освітою – лише рік.

Голова Бочечківської громади дав вказівку старостам та відповідальним за військовий облік провести оповіщення призовників і забезпечити їх своєчасне прибуття відповідно до повісток з наданням корінців повісток чи актів оповіщення (в разі відсутності призовників за місцем проживання або відмови від отримання повістки).

Підсумовуючи нараду, Віктор БОРОШНЄВ зауважив, що строкова служба у Збройних Силах України є обов’язком для громадян України, а ухиляння від неї передбачає відповідальність перед законом. Про це слід нагадувати всім, хто ухиляється від проходження строкової служби.

Дані питання знаходяться на постійному контролі керівництва громади та відповідальних осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь