Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

23 лютого в приміщенні виконавчого комітету Бочечківської сільської ради та установах відбулись координаційно-роз’яснювальні наради на чолі з сільським головою Віктором БОРОШНЄВИМ

Дата: 23.02.2022 16:47
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

23 лютого в приміщенні виконавчого комітету Бочечківської сільської ради та установах відбулись координаційно-роз’яснювальні наради на чолі з сільським головою Віктором БОРОШНЄВИМ. Участь у заходах взяли державні інспектори з нагляду контролю у сфері пожежної та технологічної безпеки Конотопського району управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Андрій НЕЧИПОРЕНКО та Володимир БОРУТА, а також працівники структурних підрозділів виконкому, навчальних закладів та інших установ сільської ради.

Тема наради – посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо дій на випадок надзвичайної ситуації.

Спеціалісти пояснили алгоритм дій у разі будь-якої надзвичайної ситуації, при виявленні вибухонебезпечних предметів у місцях з масовим перебуванням людей, в тому числі і дітей та дали низку інших корисних порад.

Володимир БОРУТА інформував про стратегії дій у разі надзвичайної ситуації, а саме: які запаси треба зробити вдома, як підготувати транспортні засоби, які медикаменти та засоби першої допомоги потрібно мати, як підготувати рюкзак безпеки, як підготуватися до відсутності газу та електрики, як підготувати дітей, що робити, почувши сирену тощо.

З вихованцями шкіл та дошкільних навчальних закладів проведено бесіди, під час яких рятувальники нагадали дітям правила безпеки у разі надзвичайної ситуації.

Подібні наради рятувальників з представниками місцевого самоврядування та інших служб проводяться з метою зниження панічного настрою населення, що може призвести до сумних наслідків.

Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь