Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

СКАЖИ ЧЕСНО, ТИ ЯК?

Дата: 09.11.2022 11:02
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

В Україні стартує широка інформаційна кампанія, спрямована на популяризацію серед населення необхідності звернення до психологів з метою отримання відповідної психологічної допомоги внаслідок збройної агресії рф проти України

У рамках інформаційної кампанії підготовлено серію відеороликів під назвою «Скажи чесно, ти як?» за участю відомих українських артистів, журналістів щодо психосоціальної підтримки, ознайомлення глядачів з техніками стрес-менеджменту.

Проект проводиться за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я у межах ініціативи першої леді Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ зі створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

Його основна ідея – формувати культуру піклування про власне ментальне здоров'я. Показати, що говорити про своє внутрішнє зовсім не соромно, навпаки – це має велике значення у боротьбі зі стресом.

У кожному ролику разом зі своєю історією зірки діляться швидкими техніками, які допомагають їм справлятися зі стресом. Ці техніки – прості та дієві, кожен зможе використовувати їх у повсякденному житті.

Також, Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує ознайомитися з дослідженням дослідницької компанії Gradus Research щодо психологічного стану українців під час війни, а також готовності людей звертатися по допомогу до фахівців.

Результати будуть використані при роботі над Національною програмою психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, створення якої ініціювала перша леді Олена ЗЕЛЕНСЬКА.

Відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь