Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Звернення Бочечківського сільського голови Віктора БОРОШНЄВА до Всесвітнього дня дитини

Дата: 20.11.2022 10:48
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

                 Яким має бути дитинство? З яскравими іграшками та улюбленими солодощами, як мріє кожен малюк? Або ж спокійним та безпечним, як хотіли б усі батьки?

 Щорічно, 20 листопада, відзначається Всесвітній день дітей - у річницю прийняття Конвенції про права дитини. Відповідно до Декларації прав дитини, прийнятою Генеральною Асамблеєю та Конвенцією про права дитини, кожна дитина має право на освіту, здоров’я, належну медичну допомогу, ім’я та громадянство.

Дуже прикро та тяжко усвідомлювати той факт, скільки маленьких доль скалічила ця клята війна. Діти як найбільш вразлива частина суспільства гостро переживають наслідки найсерйозніших суспільних проблем і відповідальність за це лежить на нас, дорослих.

Діти мають залишатись дітьми, перш ніж стати дорослими, а наш спільний обов’язок – зробити все можливе, щоб вони зростали в комфортних умовах. Кожен з нас зобов’язаний дати дитині турботливе родинне середовище, любов та захист.

 Кожна дитина з народження має свої права, а підростаючи, повинна мати більше можливостей брати участь у житті суспільства, готуватися до самостійного життя, користуватися правами свободи думки і слова.

Шановні маленькі мешканці Бочечківської громади! Щиро вітаємо з Всесвітнім днем дітей! Нехай звідусіль вас оточує ніжність, радість і турбота. Нехай дитинство буде мирним, безхмарним, а кожен день щасливим.

З повагою

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь