Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

ЯК ГРОМАДАМ СУМЩИНИ ПРОТИСТОЯТИ ВИКЛИКАМ І ЕФЕКТИВНО ДІЯТИ В УМОВАХ КРИЗИ?

Дата: 24.11.2022 13:47
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Про цеможна дізнатись на онлайн-курсі із управління кризовим реагуванням

За словами голови Сумської обласної військової адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, його запускають Європейський Союз і Програма розвитку ООН (ПРООН) у межах спільної ініціативи «Мери за економічне зростання».

Він буде корисним для: державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування; депутатів місцевих рад, лідерів громадських організацій та експертів; працівників державних і комунальних підприємств, установ і організацій; волонтерів, які хочуть поглибити свої знання з управління громадою; всіх зацікавлених у вирішенні питань інтеграції внутрішньо переміщених осіб.

Курс охоплює декілька тематичних напрямів, такі як юридичні, теоретичні та практичні основи подолання кризи, а також майбутнього відновлення соціальної та економічної сфер громад.

П'ятий модуль курсу розкрито із використанням досвіду Сумщини у частині розробки Стратегії відновлення та розвитку економіки регіону.

https://youtu.be/RrewAmQoVy0

«Ми піклуємось про кожну громаду, допомагали і допомагаємо навіть в умовах війни відновлювати роботу підприємств, економічні зв’язки і реалізовувати проєкти, спрямовані на зміцнення економіки. Онлайн-курс допоможе громадам продуктивно діяти у складних та мінливих реаліях гуманітарної кризи, зосереджуючи зусилля на адаптації до поточних реалій та пошуку можливостей для відновлення та розвитку. Курс - безкоштовний і вже доступний на платформі Prometheus. Для реєстрація потрібен лише доступ до інтернету, а навчання можна проходити у будь-який зручний час», – зазначив Дмитро Живицький.

Долучайтесь: https://cutt.ly/wM26VzD


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь