Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

25 листопада голова Конотопської районної державної адміністрації Тетяна СИЗОН провела нараду з керівництвом Бочечківської територіальної громади щодо облаштування та розгортання Пунктів Незламності на території громади

Дата: 25.11.2022 14:31
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. У громадах відкриваються «Пункти незламності» задля того, щоб у випадку надзвичайних ситуацій люди змогли зігрітися і відновити мобільний зв’язок із рідними.

25 листопада голова Конотопської районної державної адміністрації Тетяна СИЗОН провела нараду з керівництвом Бочечківської територіальної громади щодо облаштування та розгортання Пунктів Незламності на території громади.

На нараді обговорено організаційні питання щодо функціонування Пунктів Незламності та алгоритм дій на випадок блек-ауту, який потенційно може загрожувати населеним пунктам в результаті агресивних дій росії та її окупаційних військ.

Сільський голова Віктор БОРОШНЄВ інформував, що на території Бочечківської громади функціонує Пункт Незламності, де люди можуть зігрітися, зарядити мобільні телефони, отримати питну воду, чай, печиво, доступ до мережі Інтернет й інформацію про події, що відбуваються у країні та світі.

Також під час наради обговорили й інші  важливі питання життєдіяльності громади.

Підсумовуючи нараду, голова адміністрації Тетяна СИЗОН наголосила, про необхідність вчасного і ефективного виконання поставлених доручень і завдань.

В разі аварійного довготривалого відключення електроенергії (більше 24 годин) Пункт Незламності стане острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, який функціонуватиме цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь