Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

На останньому цьогорічному засіданні Бочечківської сільської ради депутати затвердили бюджет громади на 2023 рік

Дата: 22.12.2022 13:10
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

          21 грудня відбулась остання у цьому році чергова сесія Бочечківської сільської ради, основним питанням якої було прийняття головного фінансового документа громади на 2023 рік. 

Перед початком роботи присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про героїв України, які віддали життя у боротьбі з ворогом за Україну, а також усіх жертв російських терористів.

Проєкт бюджету Бочечківської сільської територіальної громади на 2023 рік розроблено в умовах, що склалися в нашій країні в результаті збройної агресії російської федерації та запровадженням з 24 лютого 2022 року Указом Президента України воєнного стану, що продовжено і дотепер. Військові дії спричинили руйнівний та негативний вплив, як на життя людей, так і на економічний потенціал громади.

Однак маємо надію, що прийнятий бюджет забезпечить якісну основу для безперебійної роботи Бочечківської сільської територіальної громади.

Серед важливих рішень обговорені та прийняті програми на 2023 рік, серед яких програми соціального спрямування, освіти, охорони здоров’я, громадського порядку та цивільного захисту, благоустрою та інші.

На завершення засідання голова Бочечківської громади Віктор БОРОШНЄВ подякував за плідну, злагоджену роботу та побажав всім здоров’я, добра, здійснення спільної мрії – великої Перемоги та настання довгоочікуваного миру на українській землі.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь