Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Заступники Бочечківського сільського голови Віктор СИТНИКОВ та Олександр КИРІЙ провели виїзний особистий прийом громадян в селі Хижки

Дата: 12.01.2023 16:55
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

12 січня 2023 року перший заступник сільського голови Віктор СИТНИКОВ разом з заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександром КИРІЄМ провели виїзний особистий прийом громадян на території Хижківського старостинського округу.

Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих роз’яснень громадянам з порушених ними питань участь у прийомі взяли фахівці відділу земельних ресурсів громади.

Серед питань, з якими місцеві жителі прийшли на особистий прийом, були земельні питання (виділення та оформлення земельних ділянок в умовах воєнного стану), питання благоустрою, соціальної сфери (оформлення різних видів пільг та допомог), нотаріальних дій (вступ та оформлення спадщини, оформлення довіреностей, заповітів в умовах воєнного стану) тощо. Також на прийомі порушувалось питання обміну старих ламп на LED. На кожне звернення заявникам надані роз’яснення.

Посадовці довели до відома населення, що  кожен повнолітній громадянин України зможе через Укрпошту безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп на заміну старих ламп розжарювання.

В ході прийому заступники провели робочу зустріч зі старостою Хижківського старостинського округу Анатолієм КАЛІНИМ з питань життєзабезпечення населення округу.

 «Ми вдячні людям за довіру. Завжди намагаємось допомагати в силу своїх можливостей і повноважень, адже ми працюємо для жителів нашої громади. Іноді для вирішення питань людині варто надати лише консультативну допомогу, та здебільшого громадяни звертаються за допомогою у вирішенні конкретних питань», – зазначив Віктор СИТНИКОВ.

«Ми будемо допомагати усім жителям громади, які до нас звертаються з питаннями, що належать до нашої компетенції», — запевнив Олександр КИРІЙ та додав, що на особистий прийом бажано звертатись з необхідними для вирішення того чи іншого питання документами.

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь