Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Напередодні Дня Соборності України, працівники Бочечківського Будинку культури провели для учнів 4-го класу інформаційно-патріотичну бесіду біля книжкової полиці «Моя країна прекрасна і незалежна!»

Дата: 20.01.2023 13:16
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

22 січня цього року вшановуємо 105-ту річницю проголошення Українською Центральною Радою у 1918 році незалежності Української Народної Республіки (IV Універсалу), яка відстоювала право бути «самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу». Цей факт повністю руйнує фейк московської пропаганди про те, що Українська держава ніколи не існувала і її вигадали більшовики.

Сьогодні Україна – вже понад три десятиліття незалежна і суверенна демократична правова держава, яка обрала своїм стратегічним курсом набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору.

Попри колишні радянські і нинішні російські пропагандистські міфи про різність українців як «східняків» і «западенців», вся світова спільнота бачить, що українці єдині у спільному прагненні жити у вільній державі, яка сама визначає майбутнє. Більше того – українці єдині у цілому світі, і увесь цивілізований світ – заодно з Україною. Антиукраїнська пропаганда вже зазнала невдачі, як нині регулярно зазнає краху ворожа орда, що йменує себе російським військом, і як впевнено йде до свого безславного кінця увесь тоталітарний московський режим.

Напередодні Дня Соборності України, працівники Бочечківського Будинку культури провели для учнів 4-го класу інформаційно-патріотичну бесіду біля книжкової полиці «Моя країна прекрасна і незалежна!», у ході якої діти давали відповіді на вікторини, прослухали інформацію про свято та склали святкове лото.

Завдяки героїчності, незламності та стійкості українського народу ми продовжуємо боротися з ворогом та впевнено і мужньо йти до перемоги.

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь