Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Служба в ЗСУ в умовах воєнного стану - це обов'язок кожного

Дата: 06.02.2023 16:07
Кількість переглядів: 98

У країні триває воєнний стан та продовжується мобілізація. Без сумніву, зараз, в умовах повномасштабного вторгнення росії, кожен громадянин свідомо робить свій вибір і свій внесок у захист Вітчизни. На часі Конотопський міськрайцентр зайнятості тісно співпрацює з Конотопським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Так, за минулий тиждень  було організовано та проведено низку міні-ярмарків вакансій за участю представників Центру з метою залучення бажаючих безробітних осіб до служби у Збройних силах України. Всього у міні-ярмарках вакансій взяли участь 170 шукачів роботи.

Представники територіального центру зазначили, що задля того, щоб остаточно вигнати окупантів з території України формується декілька додаткових штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які мають посилити наші сили під час майбутнього наступу та  розповіли про нагальну потребу вищезазначених  військових формувань у забезпеченні особовим складом. Під час заходу ознайомили присутніх з гарантіями, які надає держава військовослужбовцям: достойну та своєчасну виплату грошового забезпечення, пенсію за вислугою років, медичне та санаторно-курортне лікування, житло, речове майно, можливість заочного навчання за рахунок держави у вищих воєнних навчальних закладах, отримання офіцерського звання та інше. Надали вичерпну інформацію щодо вимог до претендентів на військову службу, процедуру відбору, перспективи кар'єрного росту та відповіли на всі запитання, які хвилювали безробітних, зацікавлених службою.

Переважна більшість українців прагнуть якнайшвидше вигнати окупантів та повернути мир на нашу землю. Наближаємо Перемогу разом!

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь