Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Рятувальники нагадали мешканцям Бочечківської громади правила пожежної безпеки в побуті

Дата: 09.02.2023 11:38
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

З метою попередження виникнення пожеж у приватному житловому секторі у період опалювального сезону, фахівці Конотопського районного управління ГУДСНС України у Сумській області провели нараду та спільно з поліцейським офіцером громади, соціальним працівником Центру надання соціальних послуг спільне комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання в населених пунктах Бочечківської громади.

В ході превентивної роботи рятувальники розповіли громадянам, що через людську недбалість, халатність та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки люди втрачають не лише майно, але й здоров’я та життя.

Зазвичай причиною виникнення пожеж у помешканнях є нехтування громадянами елементарних правил пожежної та, в першу чергу, власної безпеки. Неправильне користування пічним опаленням, паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромережі часто призводять до пожеж у побуті.

Фахівці ДСНС наголосили на необхідності систематичної перевірки справності електромережі та неприпустимості застосування різних видів нестандартних або несправних нагрівальних приладів.

Саме тому, з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі працівники Служби порятунку систематично проводять інформаційно-просвітницькі заходи, під час яких спілкуються із громадянами щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Основну увагу рятувальники приділили помешканням, де проживають самотні громадяни, люди з обмеженими можливостями, багатодітні родини та люди похилого віку. Фахівці ДСНС вказали господарям на недоліки в електрогосподарстві їх будинків та поінформували про правила безпечного використання газових й електричних приладів, а також правила користування пічним опаленням.

Кожному жителю рятувальники вручили пам’ятки, в яких вказано як діяти у разі виникнення пожежі.

            Тільки дотримання правил пожежної безпеки дозволить надійно захистити вас і ваш будинок від пожежі! Бережіть себе та своїх близьких!

             Нагадуємо! При виникненні пожежі негайно викликайте рятувальників за номером телефону«101», адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення!

Фото без опису        Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

     Фото без описуФото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь