Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

365 ДНІВ. ГОЛОС МОЄЇ ДУШІ

Дата: 23.02.2023 13:47
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

24 лютого 2023 року - річниця повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. З метою осмислення подій цього трагічного року Центром дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради започаткувано  літературно-мистецький проєкт «365 ДНІВ. ГОЛОС МОЄЇ  ДУШІ».

Учасниками  Проєкту стали педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Бочечківської сільської ради, вихователі дошкільних груп,  керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості, працівники закладів  культури громади.

Проєкт створено,  щоб нагадати про силу мистецтва, яка здатна зцілювати та об’єднувати. Бути відкритими до поезії, пропускати її крізь себе надважливо саме  у складні часи. Читання поезій про події війни, про  людину у війні, дає людині емоційне вивільнення та психологічне відновлення. Через літературне слово учасники долучилися до людських досвідів та історій, пов’язаних із війною. 

Учасники у своїх поезіях  говорять про найважливіші події останніх 365 днів, які вразили найбільше, про  ненависть  до ворога та любов до людей, про нові досвіди війни та про особливу війну всередині кожної людини, кожної родини.

Бути учасником  Проєкту – це спосіб відкрити для себе та інших   найновіші поезії часів російсько-української війни, підтримати  своїх співвітчизників, це спосіб говорити  про війну та осмислити наше сьогодення. Це рідкісна можливість винести на широкий загал  авторські твори та твори сучасних українських митців, відчути власну причетність до боротьби на освітянсько- мистецькому  фронті.

Впевнені, що поетичний "десант" учасників Проєкту підсилить  інформаційний фронт у війні проти росії.

Відео учасників можна переглянути за посиланням:  

https://drive.google.com/drive/folders/1lQgpGpMhhZJI-coheiQEQpU_59FOJWVx?usp=share_link

На You Tube-каналі: https://www.youtube.com/@user-vv8yc4qr3m/videos

На сторінці в мережі Фейсбук: «Центр дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради» за хештегом   #365днівголосмоєїдуші

Ми запрошуємо мешканців громади до перегляду. Підтримуйте учасників! І, можливо, саме ваш перегляд допоможе журі визначити переможців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь