Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

У Бочечківській громаді провели благодійний ярмарок «Для ЗСУ»

Дата: 06.03.2023 14:24
Кількість переглядів: 211

В наш час дуже важливо підтримувати наших хоробрих захисників, які боронять Україну від російських окупантів, адже завдяки їм ми маємо спокій в своїх оселях. Дієвими заходами підтримки ЗСУ в громаді є благодійні ярмарки, виручені кошти з яких передають на потреби Збройних Сил України.

Цього разу, організаторами заходу стали шкільна спільнота Бочечківського та Козацького ЗЗСО, вчителі, учні та батьки, а також працівники закладів культури та бібліотек Бочечківської громади. 

Діти, батьки й учителі виступили у ролі продавців, активно припрошуючи гостей за символічну суму придбати заздалегідь приготовані солодощі (тістечка, кекси, торти, печиво, пироги та інші ласощі).

Щоб доброчинні торги проходили активніше, на сцені Бочечківського будинку культури звучала концертна програма з сучасними українськими патріотичними і військовими піснями, за участю місцевих колективів і артистів, учасників художньої самодіяльності Бочечківського та Козацького будинків культури, а також учасників літературно-мистецького проєкту «365 ДНІВ. ГОЛОС МОЄЇ  ДУШІ».

З вітальним словом до присутніх звернулися Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ та заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО. Вони подякували кожному, хто взяв участь у проведенні ярмарку, хто докладає всіх зусиль, щоб допомагати нашим захисникам, акцентувавши на тому, що допомога українським військовослужбовцям вкрай важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці нашої армії в тилу Україна обов’язково переможе.

У підсумку благодійного ярмарку вдалося зібрати більше 13 тис.грн, які будуть передані та використані для потреб Збройних сил України.

Наша громада згуртована та здатна на все задля миру на нашій землі!

Дякуємо кожному хто долучився до акції та підтримав наших захисників!

   

    

   

   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь