Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

СУМЩИНА – У ТОП-5 ПЕРЕМОЖЦІВ ЧЕРГОВОЇ ХВИЛІ «ВЛАСНА СПРАВА»

Дата: 08.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

136 переможців першої цього року хвилі програми «Власна справа» отримають мікрогранти на старт чи розвиток свого бізнесу

Найбільше переможців, які отримають мікрогранти, з Львівської області – 17 осіб, Рівненської – 13, Київської – 11, Сумської – 10 та міста Києва – 14. Серед них майже порівну жінок (53%) і чоловіків (47%), понад 70% грантоотримувачів мають вищу освіту.

Як зазначили в обласному Департаменті економічного розвитку і торгівлі, Уряд продовжує підтримувати бізнес та стимулювати його розвиток через надання грантів. Програма мікрогрантів залишається дуже затребуваною серед українців, які прагнуть започаткувати власну справу або розширити її.

Так, у першу цього року хвилю подачі заяв на отримання мікрогрантів надійшло майже 900 заяв. Визначені переможці отримають від держави до 250 тисяч гривень фінансової підтримки на підприємницьку діяльність.

Нагадаємо, урядовий проект єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства. Подача заявки на всі напрямки програми єРобота здійснюється через Портал Дія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь