Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

НОВІ ПЕРЕМОГИ!

Дата: 20.03.2023 13:31
Кількість переглядів: 92

З метою відродження національних традицій у виготовленні іграшки-сувеніру як частки матеріальної і духовної культури українців, пізнання історії життя народу через народну іграшку-сувенір, формування творчо активної особистості, продовжувача регіональних традицій, залучення підростаючого покоління до культури рідного краю, до духовного, естетичного, побутового досвіду народу, виявлення та стимулювання творчого самовдосконалення юних талантів з 20 до 28 лютого 2023 року у заочному форматі відбулася обласна заочна підсумкова виставка-конкурс «Український сувенір».

Захід проводився у номінаціях: різдвяний янгол, народна іграшка, художні вироби з рослинного матеріалу, кераміка, художні вироби з тканини, сувенір.

До участі у заході долучилося 296 учнів та вихованців 49 закладів загальної середньої і позашкільної освіти, серед них 3 вихованки Центру дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради. Маємо чудові результати - три перемоги:

- І місце – Яна КАРПЕНКО, вихованка гуртка Центру дитячої та юнацької творчості «Геометричне моделювання» (керівник Олександра Бережна) (Козацький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів).

- ІІ місце –Дар’я ВНУЧКОВА, вихованка гуртка Центру дитячої та юнацької творчості «Креативне рукоділля» (керівник Людмила Хованова) (Бочечківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів).

- ІІІ місце –Анастасія СТЕПАНЕНКО, вихованка гуртка Центру дитячої та юнацької творчості «Геометричне моделювання» (керівник Олександра Бережна) (Козацький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів).

Високий рівень результативності участі юних майстринь у конкурсі-виставці є свідченням наполегливої праці вихованців і педагогів Центру дитячої та юнацької творчості, їх творчого пошуку та захопленим ставленням до народної спадщини.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь