Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

12 травня – Міжнародний день здоров’я рослин

Дата: 12.05.2023 10:39
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Від рослин залежить здоров’я людей і здоров’я нашої планети. Рослини становлять 80% їжі, яку ми споживаємо, і виробляють 98% кисню, яким ми дихаємо. Відомо, що 80% їжі в нашому раціоні складається з рослин і продуктів землі.

З метою підвищення глобальної обізнаності про те, як захист здоров’я рослин може допомогти ліквідувати голод, зменшити бідність, захистити біорізноманіття та стимулювати економічний розвиток, в приміщенні Бочечківської громади проведено «круглий стіл» з фахівцем захисту рослин фітосанітарної діагностики управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області Наталією Грищенко.

В ході засідання «круглого столу» розглянули питання впливу зміни клімату на природу; методи, що допоможуть адаптувати рослинництво до зміни клімату;  шкідливі фактори хвороб, бур’янів та шкідників, що можуть мати руйнівні результати та значно скорочувати чи навіть знищувати майбутні посіви; а також сучасні методи боротьби з цими чинниками тощо.  

«Тільки спільними зусиллями, використовуючи загальноприйняті правила, приймаючи активну участь в громадському житті ми зможемо впливати на збереження здоров’я рослин та квітучої планети.» - підсумував Віктор Борошнєв, голова Бочечківської громади.

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь