Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

З родини йде життя людини: історія родинних реліквій

Дата: 19.05.2023 11:38
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

З метою залучення учнівської та студентської молоді до краєзнавчої та пошуково-дослідницької роботи, ознайомлення учнівської молоді з оберегами української родини, сприяння розвитку творчих здібностей вихованців, бажання примножувати родинні традиції, берегти свою національну культуру в області, у межах обласного соціально-освітнього проєкту «КРОВНА РОДИНА» було проведено обласну краєзнавчу експедицію учнівської молоді «З родини йде життя людини».

Активну участь в експедиції взяли вихованці Комунального закладу позашкільної освіти Бочечківської сільської ради «Центр дитячої та юнацької творчості», учасники пошукової групи Бочечківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя  АВДІЄНКО Надії Михайлівни.

Учасники експедиції досліджували історії походження своїх родин, сімейні традиції, родинні реліквії,  що розповідають про життя українських родин у площині історичних подій. Результати пошукової та дослідницької роботи учасники експедиції висвітлили у своїх звітах і нарисах.

Журі відзначило змістовність, актуальність, глибину розкриття тематики досліджень юних пошуковців.  Наших учасників відзначено сертифікатом Комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

                Матеріали учасників обласної краєзнавчої експедиції учнівської молоді «З родини йде життя людини» будуть розміщені на інтерактивній дошці Padlet.

Центр дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради вітає  з перемогою юних пошуковців! Роботу з національно-патріотичного виховання учнівської молоді продовжуємо!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь