Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Обласний фестиваль «МАНівська родина»

Дата: 22.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

З нагоди Дня науки 19 травня 2023 року у м. Суми відбувся обласний фестиваль «МАНівська родина» для  юних науковців Сумщини.

За видатні здобутки на зустріч були запрошені вихованки Центру дитячої та юнацької творчості, здобувачі освіти  закладів загальної середньої освіти Бочечківської сільської ради:

- КЛІНДУХ Кіра Віталіївна, Козацький заклад загальної середньої   освіти І-ІІІ ступенів Бочечківської сільської ради, переможець Олімпіади  Геніїв, категорія «Мистецтво», срібна медаль;

- БОРОШНЄВА Яна Вікторівна,  Козацький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бочечківської сільської ради, учасник           Конкурсу-захисту Малої академії наук (секція фольклористики); переможець Олімпіади Геніїв, категорія «Креативне письмо», срібна медаль;

Фото без опису

- КОЛОШИНА Євгенія Сергіївна,         Бочечківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бочечківської сільської ради, переможець Конкурсу-захисту Малої Академії наук (секція фольклористики), ІІ місце;

- ШАХОВА Альона Сергіївна,      Бочечківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бочечківської сільської ради, переможець         Олімпіади Геніїв, категорія «Мистецтво», бронзова медаль.

Фото без опису

          Учасники зустрічі дружньої МАНівської родини отримали безліч позитивних емоцій від спілкування з однодумцями, можливості обмінятися досвідом з учасниками інших делегацій та у неформальній обстановці  поспілкуватися з представниками органів державної влади, про що свідчать яскраві світлини.

 День вшанування найкращих юних талантів на Обласному фестивалі «МАНівська родина» надовго залишиться в дитячій памяті та мотивуватиме до нових відкриттів та звершень.

            Центр дитячої та юнацької творчості Бочечківської сільської ради висловлює щиру вдячність колективам Бочечківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Тетяна Коросько) та Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Валентина Кліндухова)  за плідну співпрацю та творчий  підхід до організації науково-дослідницької діяльності у закладах.

Велика вдячність ОЦПО та РТМ, Малій Академії Наук Сумщини за постійну підтримку та допомогу, за неймовірне свято для юних науковців і можливість відчувати себе частиною великої МАНівської родини!

Ми щиро вітаємо наших юних Геніїв – учасників фестивлю, їх наукових керівників із Днем науки!  Ваші наукові  відкриття та актуальні дослідження  є першою сходинкою у науку. Саме ви творите  майбутнє вільної мирної України!

Фото без опису    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь