Бочечківська громада

Сумська область, Конотопський район

Час косити: у Бочечківській громаді розпочався сезон покосів трави

Дата: 22.05.2023 10:09
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Покос трави – це один із елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць та дворів.

Уже добігає завершення останній місяць весни. Задля комфорту мешканців села, працівники Хижківського старостинського округу продовжують прибирання та скошування трави на території населених пунктівПокосили навколо місцевого кладовища та церкви, адмінбудівлі, дитячого майданчика та обеліска. Окрім покосу відремонтували лавочки на дитячому ігровому майданчику та на місцевій зупинці громадського транспорту.

Благоустрій та санітарна очистка територій населених пунктів громади – справа завжди актуальна та потрібна, тому ці роботи ні на день не припиняються.

В подальшому покоси будуть здійснюватися згідно плану, усього за сезон проводиться близько 4-5 етапів скошування трави та карантинних рослин.

Чистота кожного населеного пункту починається з власного подвір’я та вулиці. Тож, давайте спільними зусиллями будемо робити нашу громаду чистою та охайною!

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь